Αρχική » Ο Δήμαρχος Πύργου στη συνάντηση συμβούλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο Δήμαρχος Πύργου στη συνάντηση συμβούλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

από Maria Petroutsa

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι η άγνοια κινδύνου»

Κορυφαία στελέχη στον χώρο των ασφαλίσεων υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, κατά τη διάρκεια συνάντησης της ομάδας του κ. Χρήστου Νικολάου με τον Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής Αντώνη Χρηστίδη.


Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε όλα τα διευθυντικά στελέχη και τους ασφαλιστικούς συμβούλους, που για άλλη μια φορά δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού για ενημέρωση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού έκανε μια γρήγορη περιγραφή των ευκαιριών για την ασφαλιστική αγορά στον Πύργο από αντικειμενικούς κινδύνους, συμπλήρωσε πως: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος δεν είναι ο κίνδυνος αλλά η άγνοια κινδύνου. Πρέπει ο κόσμος να μάθει και να ξέρει τους κινδύνους που διατρέχει στην καθημερινή του ζωή. Σε ειρηνική περίοδο, οι αριθμοί είναι τραγικοί».
Τέλος, ο δήμαρχος Πύργου πρόσφερε το αναμνηστικό δώρο του Δήμου και τις δύο εκδόσεις για την Συμβολή της Ηλείας στην Επανάσταση του 1821 και της Αρχαίας Φειάς στον Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστική Αντώνη Χρηστίδη, στον κορυφαίο Επιθεωρητή Πωλήσεων Παναγιώτη Αρμπουνιώτη και το Διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο γ.γ. του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00