Αρχική » Ο γνωστός συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Ήλιδας, με την ιδιότητα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ο γνωστός συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Ήλιδας, με την ιδιότητα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ

από Maria Petroutsa

Ο Δήμαρχος Ήλιδας υποδέχτηκε τον γνωστό συνδικαλιστή αστυνομικό και πρόεδρος της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Μία ακόμα επίσκεψη με αφορμή της επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Ευρωκοινοβούλιο δέχτηκε στον γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σχετικά με τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα σώματα ασφαλείας και ειδικότερα με ζητήματα όπως αυτό της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, τα οποία παρατηρούνται έντονα και σε επίπεδο Νομού Ηλείας, αλλά και στις υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ήλιδας ενημέρωσε τον γνωστό συνδικαλιστή αστυνομικό για όλα τα ανοιχτά θέματα της περιοχής, αλλά και τις μεγάλες διεκδικήσεις του Δήμου, ζητώντας από τον κύριο Καλλιακμάνη να σταθεί αρωγός, ευχόμενος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή κάθε επιτυχία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν -επίσης- ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης και ο συνδικαλιστής αστυνομικός από την Ηλείας κ. Ηλίας Παναγούλης. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00