Αρχική » Ξεκινάει από το Δήμο Ήλιδας η οργανωμένη επούλωση λάκκων και σοβαρών προβλημάτων στο οδόστρωμα της Αμαλιάδας και των δημοτικών κοινοτήτων

Ξεκινάει από το Δήμο Ήλιδας η οργανωμένη επούλωση λάκκων και σοβαρών προβλημάτων στο οδόστρωμα της Αμαλιάδας και των δημοτικών κοινοτήτων

από Maria Petroutsa

Ένα πρόγραμμα που θα συμβάλλει αποφασιστικά στη συντήρηση του οδικού δικτύου εντός του Δήμου Ήλιδας, γεγονός που συνεπάγεται και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ξεκινάει το επόμενο διάστημα έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για το έργο της επούλωσης λάκκων που υπάρχουν στο οδόστρωμα σε αρκετά σημεία του δήμου, το οποίο θα εκτελεστεί στην πόλη της Αμαλιάδας και το σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι στις 73.000 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκειά του θα καλυφθούν όλες οι άμεσες ανάγκες που έχουν προκύψει στην εσωτερική οδοποιία και έχουν καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, παρουσιάζουν αυξημένη επικινδυνότητα και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Η επούλωση θα γίνεται με διάνοιξη και οριοθέτηση του λάκκου και στη συνέχεια με επούλωσης μέσω στρώματος ασφάλτου.   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00