Αρχική » ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: ‘’ Σιωπή για τα μεγάλα και σημαντικά και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αυτός είναι ο απολογισμός της επίσκεψης του κ.Μητσοτάκη στην Ηλεία.’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: ‘’ Σιωπή για τα μεγάλα και σημαντικά και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αυτός είναι ο απολογισμός της επίσκεψης του κ.Μητσοτάκη στην Ηλεία.’’

από Maria Petroutsa


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ηλίας κ.Μιχάλης Κατρίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Ο κ.Μητσοτάκης κατέγραψε στο ενεργητικό του άλλη μία προεκλογικού χαρακτήρα παράσταση στην Ηλεία.
Σιωπή για τα μεγάλα και σημαντικά ζητήματα της Ηλείας και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα ( για μία ακόμα φορά) , ήταν ο απολογισμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ηλεία.
Ο κ.Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε λέξη να πει για:
-για το γεγονός ότι ένα και πλέον χρόνο μετά την παράδοση από τη διαΝΕΟσις της ολιστικής, αναπτυξιακής μελέτης για την ανασυγκρότηση της Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία,δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
-για τους οδικούς άξονες «Πύργος- Τσακώνα» και «Πύργος-Αρχαία Ολυμπία» που δεν έχουν προχωρήσει παρά το γεγονός ότι, προεκλογικά, ήταν στη φαρέτρα των υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη προς τους πολίτες της Ηλείας, προκειμένου να τους υφαρπάξει την ψήφο τους.
-για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο του Πύργου και στις άλλες δομές δημόσιας υγείας της Ηλείας . Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 139 οργανικές θέσεις ιατρών στα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας οι 79 παραμένουν κενές,
-για τον αποκλεισμό της Ηλείας από το χάρτη της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που έχει την υπογραφή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τον μεθόδευσε και τον υλοποίησε .
-για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες , με τη μείωση των ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ , την καθυστέρηση στην καταβολή τους και με την αλματώδη αύξηση του κόστους παραγωγής. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αγρότες που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές του 2020 και του 2021 περιμένουν ακόμα να δρομολογηθεί η οριστική αποζημίωση τους αφού έμειναν χωρίς εισόδημα.
Για όλα αυτά, ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε να μη μιλήσει, να τα προσπεράσει.
Στις 9 Ιουνίου πρέπει να πάρει ένα ισχυρό και ηχηρό μήνυμα από τους δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας.’’

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00