Αρχική » Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συναυλία της Klaudia Delmer

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συναυλία της Klaudia Delmer

από Άκης Χουζούρης

Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου ξεκινούν την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Ήλιδας

Συνέχεια τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου με τη συναυλία της Klaudia Delmer

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στη πλατεία Αγίου Αθανασίου, σηματοδοτεί και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Ήλιδας. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους, με θεατρικό δρώμενο από τα παιδιά του Καλλιτεχνειου θα παρουσιάσουν την ευχή των Χριστουγέννων της Αλίκης Τσιφτσοπουλου. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, εκατοντάδες πολύχρωμα βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό της Αμαλιάδας σε ένα μοναδικό θέαμα, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από τους ρουά ματ με τον Θοδωρή Ζαφειρόπουλο ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά, τον Χρήστο Δεμίρη ακουστική κιθάρα και φωνητικά, την Χριστίνα Δεμίρη φωνητικά, τον Παντελή Αρβανιτόπουλο τύμπανα
και Γιώργο Μαρουφίδη  ηλεκτρικό μπάσο.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

«ΧΑΙΡΕ»

Klaudia Delmer-τραγούδι

Γιώργος Δελλής-πιάνο, εκκλησιαστικό όργανο και loops

Ώρα 20.00 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Μια εορταστική συναυλία, ύμνος στα Χριστούγεννα και στον ερχομό της καινούργιας χρονιάς.  

Θα ακουστούν κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο καθώς και τα πιο όμορφα Ave Maria (χαιρετισμοί προς την Παναγιά) που γράφτηκαν ποτέ όπως η Ave Maria του Schubert, του Bach/Gounod, του Vavilov/ Caccini, αλλά και τα πιο σύγχρονα του Wojciech Kilar και Michal Lorenc. Πρόκειται για πολύ απαιτητικές συνθέσεις για μία φωνή και γιαυτό είναι σπάνιο να ακουστούν σε μία συναυλία συγκεντρωμένα. Εδώ θα αποδοθούν όλα από το μεγάλο φωνητικό εύρος και τις ερμηνευτικές ικανότητες της μοναδικής Klaudia Delmer.

Τέλος, δεν θα λείψουν και πρωτότυπα κομμάτια της ερμηνεύτριας από την καινούργια δισκογραφική της πρόταση σε στίχους της ιδίας, του Μίλτου Σαχτούρη και Πάνου Σταθόγιαννη και μουσική της ίδιας  και του Djamel Benyelles που σχετίζονται με αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η Klaudia Delmer θα συνοδεύεται από έναν εξαίρετο μουσικό, τον Γιώργο Δελλή, στο κλασσικό πιάνο, σε όργανο αλλά και με ηλεκτρονικό ήχο και loops. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα δελτία εισόδου καθημερινά (εκτός Κυριακής)

στην υποδοχή του Θεάτρου στον Πολυχώρο Πολιτισμού

και στο τηλέφωνο 26220 24431 (ώρες 10,00-13,00 και 17,00-21,00).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00