Αρχική σελίδα ΕιδήσειςΗλειακά Νέα «Με τεράστια επιτυχία οι δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που διοργανώθηκαν από το Δήμο Ήλιδας στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας – Μοναδικές στιγμές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και στην αναβίωση του μίτινγκ στίβου “Κοροίβεια”»

«Με τεράστια επιτυχία οι δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που διοργανώθηκαν από το Δήμο Ήλιδας στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας – Μοναδικές στιγμές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και στην αναβίωση του μίτινγκ στίβου “Κοροίβεια”»

από Maria Petroutsa


Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο έζησαν οι φίλοι του αθλητισμού στην πόλη της Αμαλιάδας, οι οποίοι κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο από 16 έως 19 Μαΐου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου, αλλά γέμισαν και την κερκίδα του ανοιχτού γηπέδου για την αναβίωση του μίτινγκ στίβου «Κοροίβεια».
Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος μαζί με το μέλη της Δημοτικής αρχής και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κράλλη βρέθηκαν στο σύνολο του προγράμματος των δύο διοργανώσεων, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.


ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Οι κάτοικοι του Δήμου Ήλιδας η και το φίλαθλο κοινό της Ηλείας συνολικά αγκάλιασαν το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο» και «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου», ενώ η Αμαλιάδα υποδέχτηκε περισσότερα από 300 άτομα, αθλητές αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της πόλης.
Εκτός του Δήμου Ήλιδας, στη διοργάνωση συμμετείχαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Τμήμα Γυμναστικής του Α.Σ. «ΚΟΡΟΙΒΟΣ».


Οι πολίτες παρακολούθησαν από κοντά τα δύο θεαματικά αθλήματα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών, ενώ και το δυναμικό της Αμαλιάδας έφερε διακρίσεις και μετάλλια.
Στο πλαίσιο των αγώνων, στην πόλη μας βρέθηκαν και αθλητές αξιώσεων, ανάμεσά τους η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου η οποία ενθουσίασε το κοινό με τις προσπάθειές της, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου, στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας.


Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΙΒΟΥ «ΚΟΡΟΙΒΕΙΑ» ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Λίγη ώρα μετά το τέλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο, ο Δήμος Ήλιδας αναβίωσε το μεγάλο μίτινγκ στίβου «Κοροίβεια», σε συνδιοργάνωση με τον ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και το ιστορικό αθλητικό σωματείο «ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδας».
Το κοινό της περιοχής αγκάλιασε την αθλητική διοργάνωση, ενώ η πρώτη χρονιά της αναβίωσης χαρακτηρίζεται ως αναγνωριστική και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε, προκειμένου το μεγάλο μίτινγκ χρόνο με το χρόνο να αποκτήσει και πάλι την αίγλη που είχε πριν από περίπου τρεις δεκαετίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00