Αρχική » Με επιτυχία η 3η Ποδηλατάδα στην κεντρική πλατεία του Πύργου

Με επιτυχία η 3η Ποδηλατάδα στην κεντρική πλατεία του Πύργου

από Maria Petroutsa

  • «Πλημμύρισε» ποδήλατα το κέντρο της πόλης

«Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της νέας σελίδας που ανοίγουμε στον Δήμο Πύργο. Μια σελίδα με αισιοδοξία, χαρά, αλληλεγγύη, χωρίς φόβο για το μέλλον!». Μ’ αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, καλωσόρισε τους εκατοντάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών που «πλημμύρισαν» την κεντρική πλατεία της πόλης στην 3η Ποδηλατάδα.

Μια διοργάνωση – θεσμός πλέον – του Δήμου Πύργου, σε συνεργασία με το τμήμα Παιδείας, το τμήμα Αθλητισμού, το Γραφείο Εθελοντισμού και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου, που στέφθηκε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

«Γεμίζουμε την πλατεία της πόλης με χαρούμενα πρόσωπα, και σας θέλουμε μαζί μας, να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή στο μέλλον με χρώματα, χαρά και χαμόγελα» τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος στον χαιρετισμό του. Τους ποδηλάτες καλωσόρισε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες πριν την εκκίνηση, ενώ πολύτιμες συμβουλές για τη χρήση του ποδηλάτου και τις θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη ζωή των πολιτών έδωσε ο εκπρόσωπος του Φιλαθλητικού Ομίλου Πύργου Πάνος Τσόκος.

Οι ποδηλάτες ακολούθησαν δύο διαδρομές και έπειτα όλοι κατέληξαν στην κεντρική πλατεία του Πύργου όπου διασκέδασαν με τη μουσική και τα τραγούδια της Banda Morena στη συναυλία που ακολούθησε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00