Αρχική » Με επιτυχία η αιμοδοσία στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

από Maria Petroutsa


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μαζί με το Κέντρο Κοινότητας.
Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Δημαρχείου, σε συνεργασία του Δήμου με τους γιατρούς και το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, παρουσία και της πρώην Διευθύντριας του Σταθμού κας Κωνσταντίνας Πανέτα. Οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Καθένας από εμάς που είναι υγιής, μπορεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης και να είναι σε θέση να σώσει ζωές με την προσφορά λίγου αίματος. Σε τακτά χρονικά διαστήματα το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας οργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες για να ενισχύουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας. Η αιμοδοσία αυτή πραγματοποιήθηκε ενόψει της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που είναι στις 14 Ιουνίου. Ευχαριστούμε θερμά όσους προσήλθαν στην αιμοδοσία καθώς επίσης και τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου που για μια ακόμη φορά συνεργάστηκαν μαζί μας για αυτό τον ιερό κοινωνικό σκοπό».
Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00