Αρχική » Με έμφαση στον Συνεδριακό Τουρισμό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συμμετοχή σε εκθέσεις, μελέτες για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού και την αξιολόγηση της ελκυστικότητας του τουριστικού προϊόντος, κίνητρα για την προσέλκυση των Ελλήνων του εξωτερικού να επισκεφθούν την Δυτική Ελλάδα και άλλες στοχευμένες δράσεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που θα τεθεί για έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή η οποία συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι.

«Ένα πρόγραμμα πρωτοπόρο, με διάχυση, εξωστρεφές. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις δράσεις που περιλαμβάνει, όπως είναι η συμμετοχή μας σε εκθέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό, που γίνονταν πάντα, αλλά πλέον τώρα πάμε πιο οργανωμένα. Μεγαλύτερη βαρύτητα δίνουμε σε αυτή που γίνεται το Μάρτη στο Ντουμπάι. Ήδη ενημέρωσα όλους τους δήμους να συμμετάσχουν στο δικό μας περίπτερο το οποίο θα είναι πολύ δυνατό, πρωτοποριακό και ίσως το επισκεφθεί στις 25 Μαρτίου και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/me-emfasi-ston-synedriako-toyrismo-i-perifereia-dytikis-elladas/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00