Αρχική » Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Ηλείας Μ. Κατρίνη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Ηλείας Μ. Κατρίνη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

από Maria Petroutsa

Αγαπητοί μαθητές μαθήτριες και γονείς εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην τελική μάχη με το κλείσιμο του κύκλου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την απαρχή μιας νέας ζωής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο, μέσω της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης .

Η  συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί μια ακόμα μάχη για την προσωπική  σας ανέλιξη, ένα βήμα στη διεκδίκηση των ονείρων και εύχομαι να την δώσετε με πίστη στις δυνατότητές σας, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία.

 Αυτή η «μάχη» είναι μια από τις πολλές που θα δώσετε στην ζωής σας, είναι σημαντική  και η αίσια έκβασή της θα συμβάλλει στη χάραξη της επαγγελματικής σας πορείας , την  εξέλιξή σας και την επιτυχία των στόχων σας.

Με αυτοπεποίθηση, ηρεμία, θάρρος και ψυχραιμία, αντιμετωπίστε αυτή την πρόκληση και να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από με το αποτέλεσμα, θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε με κάθε τρόπο, αφού εσείς αποτελείτε το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.

Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι σημαντική και αποτελεί μια ευκαιρία για την επίτευξη των στόχων σας, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

 Συνεχίστε με ελπίδα, επιμονή και αποφασιστικότητα γιατί το μέλλον σας ανήκει .

Στοχεύστε ψηλά και κυνηγήστε τους στόχους σας με πείσμα, πίστη στις δυνάμεις σας ,  προσηλωμένοι στους στόχους σας και  είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρετε.

Εύχομαι καλή δύναμη, επιτυχία στο αγώνα σας και να ευοδωθούν οι θυσίες και τα όνειρά σας.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Κατρίνης                                             

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00