Αρχική » Μήνυμα Δήμαρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα Δήμαρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

από Maria Petroutsa

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε προς τους υποψηφίους σε γραπτό μήνυμά του τα εξής:

«Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτελεί το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα στο νέο κεφάλαιο για τη ζωή των παιδιών μας, τα οποία συμμετέχουν σ’ αυτή την επίπονη και κοπιαστική δοκιμασία, δίνοντας τέλος στις θυσίες ετών των ιδίων και των οικογενειών τους.

Οι υποψήφιες μαθήτριες και οι υποψήφιοι μαθητές αξίζουν την ειλικρινή και θερμή συμπαράσταση όλων μας, αφού προσπαθούν να εισέλθουν στην ανώτατη εκπαίδευση, να γίνουν δημιουργικοί και χρήσιμοι.

Μόνο μέσα από την γνώση και την δυσκολία των εξετάσεων θα περάσουν στο επόμενο στάδιο, αυτό της εξειδίκευσης με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, που θα τους εξελίξει σε νέους φάρους ελπίδας για την χώρα μας.

Για όσους, όμως, δεν τα καταφέρουν οι ευκαιρίες στο μέλλον θα είναι εξίσου πολλές και σίγουρα δεν θα πρέπει να απογοητευτούν.

Απευθυνόμενος προς όλους τους νέους, θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να στοχεύουν ψηλά και να κυνηγούν τους στόχους τους με όρεξη και πείσμα, ώστε να γίνουν δημιουργικοί πολίτες.

Έρχομαι το τέλος μιας περιόδου όπως η μαθητική, να αποτελέσει την απαρχή για τα επόμενα, ακόμα μεγαλύτερα βήματα.

Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00