Αρχική » Μάγεψαν τα «4 Μαύρα Κοστούμια» του Ρένου Χαραλαμπίδη στον Πύργο

Μάγεψαν τα «4 Μαύρα Κοστούμια» του Ρένου Χαραλαμπίδη στον Πύργο

από Maria Petroutsa

Τη μαγεία του θερινού σινεμά έζησε πλήθος σινεφίλ του Πύργου στην προβολή της ταινίας «4 μαύρα κοστούμια» του Ρένου Χαραλαμπίδη, στον Σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, παρουσία του δημοφιλούς ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Τον δημιουργό και πρωταγωνιστή της ταινίας, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του και να του παρουσιάσει εν συντομία την ιστορία του σιδηρόδρομου στην περιοχή- της δεύτερης σιδηροδρομικής γραμμής στην Ελλάδα που εξυπηρετούσε την εξαγωγή της σταφίδας, κάνοντας παράλληλα μια σύντομη εξιστόρηση σημαντικών προσώπων και γεγονότων.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Αντωνακόπουλο όσο και την πρόεδρο του ΔΟΠΠ Διονυσία Κατσικονούρη για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία. Εκφράστηκε με τα πιο θετικά σχόλια για το σινεφίλ κοινό της πόλης και παρουσίασε την ιστορία της ταινίας του, την οποία αφιέρωσε στον αείμνηστο Τάκη Σπυριδάκη.

Η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε μέσω της δράσης «Σινεμά ο σταθμός». Μια δράση όπου σιδηροδρομικοί σταθμοί μετατρέπονται σε θερινά σινεμά προβάλλοντας βραβευμένες του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου με προσκεκλημένους κάποιους από τους συντελεστές των ταινιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00