Αρχική » Καλλιτεχνική σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας με τη χορωδία Μυρτουντίων

Καλλιτεχνική σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας με τη χορωδία Μυρτουντίων

από Maria Petroutsa

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

🎻Το Μουσικό Σχολείο της Άμφισσας σε μια σύμπραξη με την υπέροχη Χορωδία Μυρτουντίων και την εξαιρετική μαέστρο τους, υψίφωνο Lena Sourmeli θα παρουσιάσουν στον Πύργο το έργο “Στην πυρκαγιά των Υδάτων”
🎻Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Σπυρίδωνος, μαθητές, καθηγητές και χορωδοί θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το Λαϊκό ορατόριο του Μιλτιάδη Κασσάρα, το οποίο συνέθεσε εμπνευσμένος από την ποίηση, του βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών, Κωνσταντίνου Σταλιδη.
🎻 «Έργο απαιτητικό, λόγιο μα και Λαϊκό, τρυφερό και δυναμικό, το οποίο αγκάλιασαν και αγάπησαν από την πρώτη στιγμή, μαθητές, χορωδοί κι ερμηνευτες.
🎻Με τον στίχο “Πριν την Πρώτη και Μεγάλη Στιγμή” ξεκινά το Ορατόριο… αυτή την Πρώτη και Μεγάλη Στιγμή που ζούμε όλοι ξανά και ξανά για ότι μας αγγίζει …
🎻Καλή αντάμωση με όλους όσους μας βοήθησαν τόσο πολύ… και καλή επιτυχία σε όλους!!!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο συνθέτης και Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας κ. Κασσάρας σε δηλώσεις του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00