Αρχική » Η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου τίμησε τους επιτυχόντες της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου τίμησε τους επιτυχόντες της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

από Maria Petroutsa

Τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Χάβαρι για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023, βράβευσε σε μία όμορφη  εκδήλωση η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας.  

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε παρουσία των ίδιων των φοιτητών σήμερα, των γονέων τους και των κατοίκων της κοινότητας, στο Μπεκιάρειο Πνευματικό Κέντρο Χαβαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παιδιά που διέμεναν τα ίδια στο Χάβαρι, αλλά και παιδιά που έλκουν την καταγωγής τους από την κοινότητα.

Τόσο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Δημήτρης Γκρίλλας, όσο και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εξήραν τα παιδιά για την επιτυχία τους, αλλά και τους γονείς που στάθηκαν όλο το διάστημα της προετοιμασίας τους στο πλευρό τους.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε ότι, η νέα τους ακαδημαϊκή ζωή αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδια που λαμβάνουν για το μέλλον.

Οι έπαινοι που δόθηκαν συνοδεύονταν από ένα συμβολικό ποσό για το κάθε παιδί, το οποίο συνελέγη με τη συμβολή φορέων, χορηγών και κατοίκων του χωριού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00