Αρχική » Η σκυτάλη παραδόθηκε στους Trash Pandas και Zero Relative …. (video)

Η σκυτάλη παραδόθηκε στους Trash Pandas και Zero Relative …. (video)

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 29 Ιουλίου το Ρετρό άνοιξε για άλλη μια φορά τις πόρτες του να φιλοξενήσει άλλο ένα επετειακό live για τα 30 χρόνια της επιχείρησης.

Την σκυτάλη αυτή την φορά παρέδωσε σε δυο τοπικές μπάντες νεαρών καλλιτεχνών  τους Trash Pandas και τους Zero Relative.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Οι φανατικοί θαμώνες όπως πάντα μέσα και έξω ο κόσμος απολάμβανε την παγωμένη μπύρα του.

Πρώτοι ανέβηκαν στην σκηνή του Ρετρό οι Τrash Pandas. Γυναικεία φωνητικά με αρκετή δυναμική απο την Νάνσυ Ελευθερίου δεν άργησαν να ξεσηκώσουν το κοινό. Ενέργεια, πάθος και άφθονο «ροκάρισμα».  Στην κιθάρα ο Χάρης Κονδύλης, στο μπάσο ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και στα ντράμς ο Βασίλης Τράπαλης.

Ο ιδιοκτήτης του Ρετρό Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος είπε να δοκιμάσει και το φωτογραφικό του ταλέντο προσπαθώντας να καταγράψει την βραδιά σερβίροντας ταυτόχρονα.

Δεύτερη μπάντα οι Zero Relative. Στο μπάσο και την φωνή ο Δημήτρης Τριγωνίδης , στην κιθάρα ο Γιώργος Φωκάς. Μας ξεγέλασαν λίγο στην αρχή με το συνεσταλμένο στυλ τους αλλά έπρεπε να υποπτευθούμε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται μιας και ο ίδιος ντράμερ ο Βασίλης Τράπαλης συμμετείχε και στις δύο μπάντες αλλάζοντας την αμφίεση του στον δεύτερο γύρο με ένα ζευγάρι γυαλιά.

Το κοινό άρχισε να συμμετέχει όλο και πιο δυναμικά, γεμίζοντας τον χώρο μπροστά από την σκηνή, χορεύοντας και τραγουδώντας δυνατά. Οι Zero Relative τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες καθώς και δικά τους κομμάτια.

Η τραγουδίστρια από τους Trash Pandas Νάνσυ Ελευθερίου ήταν η πιο φανατική τους groupie και δεν άργησε να ανέβει πάλι στην σκηνή! Εκεί έγινε ο πραγματικός χαμός. Και οι δυο ταλαντούχοι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα.

Στον ήχο όπως πάντα ο μοναδικός Βασίλης Μπαντούνας ο οποίος πόζαρε με  αγαπημένο θαμώνα του Ρετρό και φίλο του.

Φίλοι και θαμώνες πόζαραν στον φακό του Μαντάτο .

Τέλος ακολούθησαν ο επετειακές φωτογραφίες, όπου θα μπουν και αυτές στο υπέροχο κάδρο των αναμνήσεων που έφτιαξε φέτος το Ρετρό γιορτάζοντας τα 30 χρόνια!

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα απο την βραδιά:

Φωτογραφίες , Βίντεο και Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00