Αρχική » Η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας

Η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας

από Άκης Χουζούρης

επιστρέφει στο Πάρκο Μπελογιάννη

Η 20η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας μετά από δύο χρόνια απουσίας, αλλά και μακριά από το πάρκο Μπελογιάννη για αρκετά χρόνια, επιστρέφει στο φυσικό της χώρο ανανεωμένη και έτοιμη για μια νέα δυναμική επανεκκίνηση.

Ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τη διαμόρφωση των χώρων που θα φιλοξενήσουν τους εκθέτες, έτσι ώστε το πάρκο Μπελογιάννη να πλημμυρίσει από χρώματα και αρώματα, σε μοναδικές συνθέσεις και άλλες δημιουργίες που ετοιμάζουν οι παραγωγοί. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου, ενώ θα υπάρξει και πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χωρών του Δήμου Ήλιδας και του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακού Τραγουδιού «Ο Μωριάς». Την εκδήλωση θα ξεκινήσει το  παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚαλυβίωνΉλιδας ” Η ΗΛΙΔΑ” σε  ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με τίτλο « ένα λουλούδι για εσένα». Καθημερινά θα υπάρχουν βιωματικές δράσεις από τις σχολές ζωγραφικής της Αμαλιάδας με χειροτεχνίες και άλλες εικαστικές δημιουργίες, ενώ θα υπάρξει και μια συναυλία έκπληξη.

Η 20η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας επιστρέφει σε μια γιορτή θεσμός που έλλειψε από την περιοχή μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00