Αρχική » Η Δ. Αυγερινοπούλου κοντά στους Πυργίους ταλαντούχους καλλιτέχνες, στο θέατρο «Κάτω απ΄ τη Γέφυρα»

Η Δ. Αυγερινοπούλου κοντά στους Πυργίους ταλαντούχους καλλιτέχνες, στο θέατρο «Κάτω απ΄ τη Γέφυρα»

από Άκης Χουζούρης

    Μία ξεχωριστή μουσική παράσταση είχε την χαρά να παρακολουθήσει η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στο θέατρο «Κάτω απ΄ τη Γέφυρα»στο Ν. Φάληρο, δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή της στους δημιουργούς της Ηλείας μας και στην νέα γενιά που διακρίνεται για το ταλέντο της στην τέχνη.

Συντελεστές της όμορφης αυτής εκδήλωσης που φέρει τον τίτλο «Δίκαιοι έρωτες», είναι οι Πύργιοι Δημήτρης Κορίζης, χημικός, που έγραψε τα κείμενα, ο Γιάννης Κορίζης, φυσικός, που έγραψε την μουσική και η Έλενα Γαβρά, ηθοποιός, στον ρόλο της αφηγήτριας. 

    Στην αρχή της παράστασης, ο Γιάννης Κορίζης αφιέρωσε δύο ποιήματα για την ειρήνη στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, και στην συνέχεια, πλαισιωμένος από ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών, ερμήνευσε τα τραγούδια που συνέθεσε ο ίδιος με ιδιαίτερη δεξιότητα, σε στίχους του πατέρα του, Δημήτρη, ο οποίος, με ξεχωριστή ευαισθησία, εκφράζει μέσω της ποίησης την ανησυχία του για τα ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Μαζί με την κα Βουλευτή, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι εν Αθήναις Πύργιοι – διοικητικό συμβούλιο και πολλά μέλη- που απόλαυσαν την όμορφη καλλιτεχνική βραδιά. Στο τέλος της παράστασης, η κα Αυγερινοπούλου συνεχάρη όλους τους συντελεστές και δήλωσε για μία ακόμα φορά ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00