Αρχική » Η Βάσω Σωτηροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Η Βάσω Σωτηροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη “Νέα Πορεία”

Η Βάσω Σωτηροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η εκπαιδευτικός Βάσω Σωτηροπούλου. Η κα Σωτηροπούλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα να βρίσκομαι στο πλευρό του στις προσεχείς εκλογές. Όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε,ώστε ο Δήμος μας να συνεχίσει να εξελίσσεται και να προοδεύει ανθρωποκεντρικά σε όλους τους τομείς», δήλωσε η Βάσω Σωτηροπούλου. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε την κα Βάσω Σωτηροπούλου στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Η Βάσω Σωτηροπούλου έχει αποδείξει με την πορεία της πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες της και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Την καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΒΑΣΩΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Βάσω Σωτηροπούλου γεννήθηκε και κατοικεί στη Βάρδα Ηλείας. Είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται σε φροντιστήριο ως φιλόλογος. Επί πολλά έτη υπήρξε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας και Γραμματέας του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ΝΕΑΡοCOSMOS μέσα από τον οποίο δραστηριοποιείται.

Παράλληλα, ασχολείται με εθελοντικές  και φιλανθρωπικές δράσεις με γνώμονα το κοινό καλό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00