Αρχική » Ηλεία: Βιβλία για το Σχολείο “Νίκος Καζαντζάκης” της Ρoυμανίας

Ηλεία: Βιβλία για το Σχολείο “Νίκος Καζαντζάκης” της Ρoυμανίας

από Άκης Χουζούρης

Διεθνής πρωτοβουλία του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. Το Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας συγκεντρώνει βιβλία του Νίκου Καζαντζάκη αλλά και γενικότερα της ελληνικής λογοτεχνίας στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα ρουμανικά με σκοπό να αποσταλούν στο σχολείο “Νίκος Καζαντζάκης” της πόλης Bραΐλα στην Ρουμανία και στην ελληνική κοινότητα της πόλης αυτής.

Για το σκοπό αυτό κάνει έκκληση σε εκδοτικούς οίκους αλλά και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία αυτή να αποστείλουν τα βιβλία στην Διεύθυνση: Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας Τ.Κ 27100 Πύργος Ηλείας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου κ.Αθανάσιου Κατσίμπελη μετά από επιστολή της διευθύντριας του Ρουμάνικου Γυμνασίου “Νίκος Καζαντζάκης” της Βραΐλα κας Daniela Surdu η οποία εξέφρασε το αίτημα ενίσχυσης της βιβλιοθήκης του Σχολείου την οποία ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης έθεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/ileia-vivlia-gia-to-scholeio-nikos-kazantzakis-tis-roymanias/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00