Αρχική » Ηλεία: Απογοήτευση των εμπόρων από την αγοραστική κίνηση των εορταστικών ημερών

Ηλεία: Απογοήτευση των εμπόρων από την αγοραστική κίνηση των εορταστικών ημερών

από Άκης Χουζούρης

Απογοήτευση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Ηλείας, από την αγοραστική κίνηση των εορταστικών ημερών. Χαρακτηριστική είναι η  εικόνα της έλλειψης κόσμου από τα μαγαζιά χθες το απόγευμα(30/12) σε Πύργο και Αμαλιάδα.

Οι επαγγελματίες βλέπουν δυσοίωνα τις εξελίξεις και τη νέα χρονιά, ενώ όπως τονίζουν αν δεν περάσει ο Χειμώνας, η αγορά δύσκολα θα «δει» τον κόσμο να κινείται. Επαγγελματίες, χθες εξυπηρετούσαν κάποιους πελάτες, οι οποίοι όμως ψώνιζαν αποκλειστικά για δώρα και συγκεκριμένα είδη, μια κατάσταση που για την εποχή – παραμονή Πρωτοχρονιάς – δείχνει την πραγματική εικόνα που υπάρχει αλλά και τον φόβο των καταναλωτών να κυκλοφορήσουν. Όπως τόνισαν επαγγελματίες του χώρου τέτοια εικόνα με άδεια καταστήματα και κυρίως άδειους δρόμους, δεν υπήρχε ούτε την εποχή της σκληρής οικονομικής κρίσης που περνούσε η Χώρα μας, σχολιάζοντας πως η πανδημία έχει επιφέρει τεράστια οικονομική ζημιά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/ileia-apogoiteysi-ton-emporon-apo-tin-agorastiki-kinisi-ton-eortastikon-imeron/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00