Αρχική » Επιχειρηματίες από την Κένυα στην Αρχαία Ολυμπία

Αντιπροσωπεία κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών της Κένυα επισκέφθηκε την Αρχαία Ολυμπία και τα μέλη της είχαν συνεργασία με τον Δήμο, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, στην προοπτική πολιτιστικών και εμπορικών ανταλλαγών.

Στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση, όπου στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος καλωσόρισε την αντιπροσωπεία των Κενυατών επιχειρηματιών, εκφράζοντας τη χαρά του, που υποδέχεται στον τόπο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, εκπροσώπους μιας χώρας με σημαντικές επιδόσεις στον αθλητισμό. Ο κ. Γεωργιόπουλος ανέφερε, ότι ο Δήμος χρειάζεται την τεχνογνωσία των Κενυατών πάνω σε διάφορες αθλητικές δράσεις που σχεδιάζει, όπως ο Μαραθώνιος Αρχαίας Ολυμπίας.

Από την πλευρά της η Πρόξενος κα Βίκυ Πανταζοπούλου τόνισε, ότι οι Κενυάτες είναι έτοιμοι για πολιτιστικές και εμπορικές ανταλλαγές με την Ελλάδα, σε πρώτη φάση με μια μεγάλη έκθεση, που θα γίνει τον Ιανουάριο στην οποία και προσκάλεσε τον Δήμαρχο. Οι παριστάμενοι, δια του εκπροσώπου τους, ευχαρίστησαν τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την υποδοχή και πρότειναν συνεργασία και στον τουριστικό τομέα, που είναι αναπτυσσόμενος στη χώρα τους.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/epicheirimaties-apo-tin-kenya-stin-archaia-olympia/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00