Αρχική » Επειός  Ήλιδας: Νέα αρχή μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, νέοι στόχοι

Επειός  Ήλιδας: Νέα αρχή μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, νέοι στόχοι

από Maria Petroutsa

Το δυσάρεστο διάλειμμα τελείωσε. Μετά το άνοιγμα ξανά του κολυμβητηρίου της Αμαλιάδας, ο Επειός Ήλιδας επιστρέφει στον φυσικό του χώρο, στο νερό, στην πισίνα και στις προπονήσεις., με νέους στόχους και φιλοδοξίες, να μπορέσει άμεσα να προσφέρει τη χαρά της κολυμβητικής εμπειρίας σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και την ευκαιρία βελτίωσης. 

Όλα τα τμήματα, αγωνιστικά και προαγωνιστικά, τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προγράμματα baby swimming, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επανεκκίνησης. Μια μεγάλη προσπάθεια, να γίνει μια νέα αρχή, είναι πλέον γεγονός. Σε καθημερινή βάση, οι άνθρωποι του συλλόγου, οι προπονητές, θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο για να παρέχουν ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους και να πραγματοποιούν τις προπονήσεις. Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά στο μέλλον να διακοπούν οι προπονήσεις, ο Επειός άνοιξε τις πόρτες του και ήδη το ενδιαφέρον που σημειώνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Με αφορμή την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, ο Επειός Ήλιδας προσκαλεί όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να ασχοληθούν με το πιο αγαπημένο, δροσερό και ευχάριστο άθλημα να ενταχθούν σε ένα από τα τμήματά του:

Τα τμήματα θα είναι τα εξής:

-BABY SWIMMING: Από 6 μηνών έως 3 ετών.

-ΑΡΧΑΡΙΩΝ: Από 3 ετών και άνω, που δεν είχαν επαφή με την πισίνα στο παρελθόν.

-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ: Από 6 ετών και άνω, που δεν είχαν διδαχθεί κολύμβηση στο παρελθόν.

-ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ: Από 7 ετών και άνω, που αθλούνταν στο παρελθόν συστηματικά.

-ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Για φυσική κατάσταση και αποκατάσταση τραυματισμών.

-ΕΝΗΛΙΚΩΝ : Εκμάθηση σωστής κολύμβησης.

– ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Η ΤΕΦΑΑ.

– ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

– ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

– MASTER’S

-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ)

– AQUA AEROBIC

– ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η μεγάλη εμπειρία μας στην εκμάθηση αλλά και στην μετέπειτα ενασχόληση για αθλητισμό επιπέδου και πρωταθλητισμό, είναι η καλύτερη εγγύηση για την ανάπτυξη όχι μόνο του σώματος αλλά της προσωπικότητας και του χαρακτήρα. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό, σε ένα υγιές περιβάλλον μακριά από τους κινδύνους που απειλούν τη νεολαία μας σήμερα, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο κέρδος. Εξειδικευμένοι προπονητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Μεγάλη πείρα, είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών μας από τα πρώτα βήματα στο νερό μέχρι-και γιατί όχι-το βάθρο του νικητή.

Για πληροφορίες και Εγγραφές σας περιμένουμε στο ΓΡΑΦΕΙΟ Νο 2 του Συλλόγου πίσω από τις Κερκίδες του Κολυμβητήριου.

Τηλ. Επικοινωνίας: ΚΙΝ: 6944 595 345 & 6987 946 600 E-mail: epeios@hotmail.com . 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00