Αρχική » Επειός Ήλιδας: Με τη δική του συμβολική και όχι μόνο, παρουσία στη γιορτή Τριάθλου στο Βαρθολομιό

Επειός Ήλιδας: Με τη δική του συμβολική και όχι μόνο, παρουσία στη γιορτή Τριάθλου στο Βαρθολομιό

από Maria PetroutsaΜια συμβολική και όχι μόνο παρουσία, μια παρουσία η οποία αναδεικνύει την κοινωνική ευθύνη και συμμετοχή του συλλόγου, είχε ο Επειός Ήλιδας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σττο περιθώριο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παρά-Τριάθλου, στις Θίνες Βαρθολομιού, μια εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο. Μια εκδήλωση στην οποία συνέχισε και φέτος να έχει παρουσία ο Επειός Ήλιδας.

Μια παρουσία σε δύο ημέρες αφιερωμένες στο Τρίαθλο  στην Ηλεία. Αρχικά το Σάββατο 6 Μαΐου, όπου ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Σάκκος, συμμετείχε ως αθλητής σε λαϊκό αγώνα δρόμου 5 χλμ.. Ο Επειός είχε και περαιτέρω συμμετοχές, με τον προπονητή του συλλόγου Φώτη Καραμουσαντά, την προπονήτρια Μαρία Καλογεροπούλου, τους αθλητές Πραξιτέλη Αναστασόπουλο, Δημήτριο Κοσμόπουλο και τον μικρότερο αθλητή Σπύρο Δούμα. Μαζί τους και ο πρόεδρος Θεόδωρος Σάκκος, αγωνίστηκαν σε σκυταλοδρομίες, με ομάδες τις οποίες δημιούργησαν.  

Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος με την ομάδα του τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ο Πραξιτέλης Αναστασόπουλος με τη δική του ομάδα στην τρίτη θέση, ενώ ο  Σπύρος Δούμας, αγωνιζόμενος ατομικά, τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του.  

Εμφανής η ικανοποίηση σε όλους, αλλά και τον Θεόδωρο Σάκκο, ο οποίος βελτίωσε στα 5 χιλιόμετρα τον ατομικό του χρόνο. Αλλά πάνω απ΄όλα, με τη συμμετοχή της οικογένειας του Επειού, δόθηκε το μήνυμα της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, μέσα από μια πρωτοβουλία σαν κι αυτή.

Ο ΙΩΝΑΣ, τμήμα Θεραπευτικής  Αγωγής  ΑμεΑ σε συνεργασία με τον Δήμο
Πηνειού, διοργάνωσαν τον αγώνα τριάθλου Sprint, κολύμβηση απόστασης 750μ.,  ποδηλασία 20 χλμ. και τρέξιμο 5χλμ.. 

Τα έσοδα από την αθλητική διοργάνωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου ΙΩΝΑΣ ΑμεΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00