Αρχική » Επίσκεψη αστραπή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη της Αμαλιάδας.

Επίσκεψη αστραπή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη της Αμαλιάδας.

από Maria Petroutsa

Την Παρασκευή 5 Μαϊου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύντομη περιοδεία του στον Νομό Ηλείας έκανε και μια στάση στην πόλη της Αμαλιάδας.

Απο νωρίς κόσμος είχε μαζευτεί στο καφέ ZUCCA στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και περίμενε με αγωνία τον Πρωθυπουργό.

Αρκετοί είχαν φορέσει τα καλά τους σε μπλέ χρώμα για να ταιριάζουν με την περίσταση. Μετά απο μικρή αναμονή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέφθασε και ξεκινώντας περπατώντας απο την Πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης έκανε μικρές στάσεις στα μαγαζιά χαιρετώντας τον κόσμο. Λίγο πρίν την υποδοχή του Πρωθυπουργού, μια ηλικιωμένη κυρία θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της αλλα σύντομα την απομάκρυναν απο το σημείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε θερμής υποδοχής απο ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, προσφέροντας του ανθοδέσμες και θερμές χειραψίες. Σύντομα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Λυμπέρη και με Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο έργο του δρόμου Πατρών- Πύργου και στην συμβολή της κυβέρνησης του ώστε να διεκπερεωθεί το έργο ως ένα βαθμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμέυτηκε επίσης για την επαναλειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδας. Στην συνέχεια μίλησε για τις θέσεις της αντιπολίτευσης και αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στο τέλος της ομιλίας ο κόσμος θέλησε να βγάλει μια αναμνηστική selfie μαζί του και να τον συνοδέψει με εκδηλώσεις λατρείας ως το όχημα του.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του:

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ και βίντεο για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00