Αρχική » Εορταστική Απονομή βραβείων για την Πρωταθλήτρια Κ16 του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Εορταστική Απονομή βραβείων για την Πρωταθλήτρια Κ16 του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

από Maria Petroutsa

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 18:30, στις Ακαδημίες του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή γιορτή και απονομή βραβείων. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει προς τιμήν της ομάδας Κ16, η οποία, μετά την εντυπωσιακή νίκη της , στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ηλείας για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ηλείας στην κατηγορία Κ16.
Ο επικεφαλής του ΑΣΤΕΡΑ, Ανδρέας Παπαδάκος, ο Πρόεδρος, Κώστας Παπαδάκος, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους μικρούς «βυσσινόλευκους» για την πρόσφατη διάκρισή τους. Η απονομή βραβείων αποτελεί ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» προς τους αθλητές και τον προπονητή των Ακαδημιών Λύσανδρο Τζαβάρα για την σπουδαία τους επίδοση. Την απονομή θα διατελέσει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης.
Η ομάδα Κ16, με την έναρξη της νέας σεζόν, θα αποτελέσει την ομάδα υποδομής του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στα νέα δεδομένα του συλλόγου. Η συμβολή τους είναι πολύτιμη και η προσδοκία είναι να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες και να τιμούν την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ.
Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε στη γιορτή αυτή και να γιορτάσουμε μαζί τις επιτυχίες της ομάδας μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00