Αρχική » Εκστρατεία Avaaz

Εκστρατεία Avaaz

από Άκης Χουζούρης

Εμβόλια για όλον τον κόσμο.

Μία νέα προσπάθεια ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινής γνώμης με θέματα που είναι πανανθρώοπινα, τρέχει η πλατφόρμα Avaaz εδώ και μερικές ημέρες. Μαζεύει υπογραφές για να δοθεί η πατέντα των εμβολίων για τον Covid-19 και να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλια με όρους μη αγοράς και μη εμπορικότητας. Δείτε το μήνυμα παρακάτω:

Προς τους ηγέτες του κόσμου, τους διευθυντές των φαρμακευτικών εταιρειών και τις χώρες μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου:

Σας καλούμε να εγγυηθείτε επειγόντως παγκόσμια πρόσβαση σε ζωτικά εμβόλια, θεραπείες και εξοπλισμό για τον κορονοϊό. Οι πατέντες πρέπει να καταργηθούν, η τεχνογνωσία να διατίθεται ελεύθερα και δωρεάν, και να σταματήσει η αισχροκέρδεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κυβερνήσεις, επιστήμονες και φαρμακευτικές πρέπει να συνεργαστούν και να μοιραστούν πόρους, ώστε κανείς να μη μείνει στο περιθώριο. Η πανδημία θα τελειώσει, μόνο όταν τελειώσει παντού.

Πολλοί επώνυμοι έχουν υπογράψει. Αλλά και πολλοί ανώνυμοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Μπείτε στην ιστοσελίδα του Avaaz και υπογράψτε και εσείς ενώνοντας τις δυνάμεις της παγκόσμιας πανανθρώπινης κοινής γνώμης.

Πηγή: https://secure.avaaz.org/

ΣΥΝΤΑΞΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00