Αρχική » Εκδήλωση με θέμα «Ο πολιτισμός ως μοχλός ανάπτυξης, απολογισμός – προοπτικές εξέλιξης»

Εκδήλωση με θέμα «Ο πολιτισμός ως μοχλός ανάπτυξης, απολογισμός – προοπτικές εξέλιξης»

από Maria Petroutsa

Στην Π.Ε Ηλείας την Παρασκευή 9/6 στις 19:00

Η στρατηγική ανάπτυξης και εξέλιξης του Πολιτισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είναι το βασικό θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με βασικό ομιλητή τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκο Κοροβέση, με τίτλο «Ο πολιτισμός ως μοχλός ανάπτυξης, απολογισμός – προοπτικές εξέλιξης».
Για πρώτη φορά θα γίνει συνολικός απολογισμός των πολιτιστικών δράσεων σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από το 2019 μέχρι το 2023, συγκριτικά με στοιχεία του παρελθόντος.
Κατά την εισήγησή του ο κ. Κοροβέσης θα μιλήσει για την πρωτοβουλία του να οδηγηθεί ο πολιτισμός στην ψηφιακή εποχή, στους στόχους πολιτισμού από το 2023 έως το 2028 και στην αναγκαιότητα συνεργασίας της Περιφέρειας και των συλλόγων πολιτισμού.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νάντια Μανιάτη και καλούνται να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι συλλόγων οι οποίοι στο τέλος των εργασιών θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν σε θέματα πολιτισμού, εκπρόσωποι φορέων, αιρετοί από όλες τις βαθμίδες και πολίτες.
Είναι μια διοργάνωση του Olympia Forum σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την ενίσχυση και ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων και της πλούσιας κληρονομιάς που διαθέτει ο τόπος μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00