Αρχική σελίδα ΕιδήσειςΔελτία Τύπου Δράσεις Νοεμβρίου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Δράσεις Νοεμβρίου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

από Άκης Χουζούρης

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη Γενική Συνέλευση των μελών και των φίλων του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων στο κλειστό στάδιο των Κρεστένων. Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ. Φωτεινή Αθανασοπούλου, οι Ανντιδήμαρχοι του ίδιου Δήμου κ.κ. Γιάννης Δάγκαρης, Κωνσταντίνα Στρουμπάκου και Παναγιώτης Γριβάκης, ο επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Κρεστένων κ. Κώστας Δρακόπουλος Μακρισίων κ. Γιώργος Παρασκευόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, ο Πρώην Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης, Εκπρόσωποι Αθλητικών Ομίλων, Εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κρεστένων, καταστηματάρχες, ελεύθεροι επαγγελματίες και πολίτες.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε έγινε καθολικά κτήμα η αναγκαιότητα κάλυψης των κενών θέσεων των Ιατρών του Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Κρεστένων, που μαζί με τα 6 Περιφερειακά του Ιατρεία, μπορούν να καλύψουν πρωτοβάθμια την Υγεία στην περιοχή. Έτσι μαζί με την αναγκαία αναβάθμιση των εργαστηρίων και της Παθολογικής στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας, θα μπορούσε να έχει αφενός αυτόνομη επιτυχή πορεία αφετέρου να ανακουφίσει το όμορο νοσοκομείο στον Πύργο. Οι τοποθετήσεις είχαν προσανατολισμό και προς την ενίσχυση της φωνής του Συλλόγου, αφού πολλοί και πολλές εγγράφτηκαν στο Σύλλογο (Εγγραφή 5€ το έτος). Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Σύλλογος θα έρθει σε επαφή με τους απανταχού Ηλείους της περιοχής, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό (Αμερική, Εθνικός Κήρυκας, Καναδάς, Αυστραλία, Ευρώπη κλπ) και μέσω της ενεργοποίησης του δικτύου επαφών να διευρυνθεί η προσπάθεια αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κρεστένων.

Από την άλλη μεριά τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου προχώρησαν και στην τυπική νομιμοποίηση του Συλλόγου με την έναρξη στην εφορία (έναρξη ΑΦΜ), έτσι μπορεί να νοικιάσει γραφεία και να λειτουργήσει άμεσα Ιστοσελίδα στο internet. Εκδόθηκε φυλλάδιο με τις θέσεις και τις απόψεις του Συλλόγου, το οποίο διανέμεται σε πολλά σημεία του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε στις ενέργειες και δράσεις του Συλλόγους μας. “Γιατί κανένας αγώνας δεν χάνεται, μόνο αυτός που δεν έγινε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00