Αρχική » ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Ραντεβού στις επόμενες εκλογές!» – Απάντηση στον ανύπαρκτο Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, τα φερέφωνά του και τους αυλικούς του…

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Ραντεβού στις επόμενες εκλογές!» – Απάντηση στον ανύπαρκτο Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, τα φερέφωνά του και τους αυλικούς του…

από Άκης Χουζούρης

Προς τον ανύπαρκτο Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, τα φερέφωνά του και τους αυλικούς του, και όχι φυσικά την δημοτική παράταξη oφείλω να επισημάνω -ως ανταπάντηση στην κατάπτυστη και αήθη επίθεση προς το πρόσωπό μου – τα εξής:

Μόνο θλίψη προκαλούν οι σπασμωδικές κινήσεις του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου, των φερεφώνων του και των αυλικών του, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι ότι οι δημότες τους έχουν πάρει χαμπάρι, και επειδή, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα.

Το παιχνίδι όμως δεν γυρίζει! Είναι χαμένο από χέρι γιατί Δήμαρχε, όλοι έχουν καταλάβει πόσο ανίκανος είσαι αυτοδιοικητικά αλλά και πόσο επικίνδυνος έχεις καταστεί για τον Δήμο Πηνειού, ο οποίος, στη διάρκεια της θητείας σου έκανε απίστευτο πισωγύρισμα σε όλους τους τομείς. Και από πρωταγωνιστής που ήταν έχει καταστεί κομπάρσος.

Η αυτοδιοίκηση Ανδρέα Μαρίνο δεν ασκείται με αναρτήσεις στο facebook, με ηλιοβασιλέματα, λουλούδια και εικόνες. Ούτε μετριέται το αποτέλεσμα της άσκησης διοίκησης ενός Δημάρχου από τα «λάικ» και τα σχόλια των αυλικών του, οι οποίοι δυστυχώς για σένα, σε κατάλαβαν και σιγά-σιγά απομακρύνονται…

Η αυτοδιοίκηση απαιτεί όραμα ( άγνωστη λέξη για εσένα), οργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου μας με άτομα που έχουν την ικανότητα και τη δυνατότητα να εντοπίσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες, να «ωριμάσουν» μελέτες και να διεκδικήσουν έργα ουσίας (κάτι που ουδέποτε μπόρεσες να κατανοήσεις διότι πίστεψες ότι ο Δήμος διοικείται με όρους μικροπολιτικής και ρουσφετολογικής λογικής που πάντοτε σε διακατείχε).

Απαιτεί επίσης συνεχή παρουσία στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, με συγκεκριμένες προτάσεις και μελέτες «ωρίμανσης» των έργων, διότι μόνο έτσι φέρνεις χρηματοδοτήσεις για να υλοποιηθούν τα έργα. Και γίνεσαι χρήσιμος για τον τόπο σου και για τους πολλούς. Όχι αρεστός στους λίγους…Για να το πετύχεις όμως αυτό πρέπει να σε παίρνουν στα σοβαρά εκεί στην Αθήνα, κάτι που επίσης έχεις απολέσει με τις ανεκδιήγητες πρακτικές σου και τα …κατορθώματά σου που έχουν εκθέσει πανελλαδικώς τον Δήμο μας.

Απαιτεί επίσης διαφάνεια σε κάθε βήμα, κάτι που έχεις καταστρατηγήσει με τις πολλές απευθείας αναθέσεις και αυτό, ως επικεφαλής παράταξης, το έχω πολλάκις αναδείξει με στοιχεία και έγγραφα αλλά ουδέποτε απάντησες. ( Τι να πεις άλλωστε…)

Και επειδή τώρα ( που χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου) έβαλες τα φερέφωνά σου να στραφούν με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου για το θέμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης, που είναι γνωστό σε όλους τι συνέβη και ποιοι αγωνίστηκαν για την κατασκευή -επαναλειτουργία του, σου λέω μόνο τούτο:
Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει κανείς να σε …σώσει για να βγεις Δήμαρχος! Είσαι χαμένος από χέρι! Όσο ποιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις τόσο το καλύτερο για σένα και για τον Δήμο μας!

Αν ανύπαρκτε Δήμαρχε και αυτοδιοικητικέ της μικροπολιτικής δεν σου τα είπαν τα φερέφωνα και οι αυλικοί σου θα σου θυμίσω εγώ τα λόγια του Αβραάμ Λίνκολν: “Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.”

Καληνύχτα ανύπαρκτε Δήμαρχε! Σε σένα, στους αυλικούς σου, στα φερέφωνά σου, που επιδεικτικά κρύβεσαι πίσω τους !Και επειδή η αγωνία σου είναι πλέον πασιφανής , τα λέμε στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Εκεί, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, θα δούμε όλοι μας «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»

Διονύσης Γεωργόπουλος
Δημοτικός Συμβουλος Πηνειού
Επικεφαλής Μειζονος Μειοψηφίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00