Αρχική » Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς

από Maria Petroutsa

Μήνυμα προς τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, στέλνει η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στο οποίο αναφέρει:

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Σας εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν και σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας ζωής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο, αλλά και αποτελέσματα αντάξια του κόπου και των στόχων σας. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς.

Η προσπάθεια αυτή για προκοπή και πρόοδο με έφοδο την γνώση, είναι σημαντική αλλά όχι και η μοναδική στο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας. Είναι ένα μόνο βήμα, στον μεγάλο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας. Με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας, με καθαρή σκέψη, σας εύχομαι να ανταποκριθείτε σε αυτή την πρόκληση για την κατάκτηση γνώσεων και εμπειριών, για τα μέγιστα αποτελέσματα, αντάξια του κόπου σας.

Ευχές και στους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα δίπλα σας, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τον αγώνα σας για τη μελλοντική σας πορεία στη ζωή.

Στα πρόσωπα τα δικά σας και όλων των παιδιών, βλέπουμε το καλύτερο αύριο της Ελλάδας που αξίζουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00