Αρχική » Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Δήλωση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ηλεία

Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Δήλωση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ηλεία

από Maria Petroutsa

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ηλεία στέλνει εκ νέου το μήνυμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην κάλπη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική παράταξη που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα της χώρας και διασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη, τη μείωση της ανεργίας, την προστασία του περιβάλλοντος και την υπεύθυνη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, σε μια περίοδο έντονης γεωπολιτικής ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, η Νέα Δημοκρατία είναι η πρώτη κυβέρνηση που βγάζει την Ηλεία από την αδράνεια και τη στασιμότητα, βάζοντας σε τροχιά υλοποίησης εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση, όπως η επικείμενη ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου, η ολοκλήρωση των μελετών για το Τμήμα της Ολυμπίας Οδού Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα, ο εκσυγχρονισμός του φράγματος Πηνειού, η εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου  για το παραλιακό μέτωπο του βόρειου τμήματος, η έναρξη της υλοποίησης του Υδατοδρομίου της Κυλλήνης, του έργου υδροδότησης της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο Φράγματος Πηνειού, η δημοπράτηση του έργου υπογειοποίησης των αρδευτικών καναλιών του ΤΟΕΒ Γαστούνης, η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και το σχέδιο ανασυγκρότησης «Ηλεία 2030», με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία. Είναι η παράταξη που οδηγεί την χώρα και τον Νομό μας στον δρόμο του εκσυγχρονισμού και της πραγματικής προσέγγισης με την Ευρώπη. Και πολλά από αυτά τα έργα, υλοποιούνται και προγραμματίζονται με ευρωπαϊκούς πόρους.

Η χώρα μας, έχοντας αφήσει πίσω την περίοδο της κρίσης, μέσα από πολλή δουλειά, έχει καταφέρει να προοδεύει, να οραματίζεται και να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, προς όφελος όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων. Και γι’ αυτό, έχει σημασία την επόμενη μέρα στην Ευρωβουλή να μας εκπροσωπούν ευρωβουλευτές οι οποίοι γνωρίζουν πώς να πορευθούν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην κάλπη της 9ης Ιουνίου συμμετέχουμε μαζικά, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, για να παραμείνει η Ελλάδα σε τροχιά ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται ακόμα πιο δυνατή σε όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Με νέα, ισχυρή εντολή, στην Κυβέρνησή μας, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε ευρωπαϊκές εξελίξεις προς όφελος της χώρας μας. Για μια Ελλάδα πιο φωτεινή και αισιόδοξη, με καλύτερες θέσεις εργασίας, υψηλότερους μισθούς, περισσότερες επενδύσεις, υποδομές, με μεταρρυθμίσεις, με εθνικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις, για να ενισχύσουμε τη Δημοκρατία μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00