Αρχική » Διαγραφή των οφειλών των πυροπλήκτων της Ηλείας προς τη ΔΕΗ μετά από παρέμβαση της Δ. Αυγερινοπούλου

Διαγραφή των οφειλών των πυροπλήκτων της Ηλείας προς τη ΔΕΗ μετά από παρέμβαση της Δ. Αυγερινοπούλου

από Άκης Χουζούρης

Και τα πυρόπληκτα χωριά του Ν. Ηλείας θα συμπεριληφθούν στο μέτρο της διαγραφής των οφειλών των πυροπλήκτων προς τη ΔΕΗ, μετά από παρέμβαση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, τόσο στη ΔΕΗ όσο και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι καίριες παρεμβάσεις της κυρίας Βουλευτού είχαν άμεσο αποτέλεσμα και οι πυρόπληκτες περιοχές του Ν. Ηλείας θα ενταχθούν στην ειδική πλατφόρμα διαγραφής των οφειλών των πληγέντων από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού προς την επιχείρηση, οι οποίες αφορούν στα χρέη για χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου, ενώ η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές που αφορούν σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κα Αυγερινοπούλου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τη Κυβέρνηση που μεριμνά αδιαλείπτως για την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και τον Πρόεδρο τηςΔΕΗ, κ. Γεώργιο Στάσση, για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, αλλά και την τάχιστη ανταπόκρισή τουστο αίτημα της Βουλευτού για συμπερίληψη της Ηλείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00