Αρχική » Δήμο Ζαχάρως: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων σε 180 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δήμο Ζαχάρως: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων σε 180 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

από Maria Petroutsa

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων σε 180 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στην κεντρική αποθήκη Ζαχάρως έναντι του Γυμνασίου-Λυκείου. Η διαδικασία κύλησε ομαλά και οι δημότες εξυπηρετήθηκαν άμεσα από το αυτοκίνητό τους, χάρη στη μέθοδο drive-through, παραλαμβάνοντας τρόφιμα και είδη υγιεινής 33,5 κιλά ανά άτομο. Σημαντική ήταν η συμβολή και η συνεργασία των υπαλλήλων των υπηρεσιών του δήμου που συμμετείχαν στη διαδικασία. Σε αυτή τη φάση διανομής οι ωφελούμενοι προμηθεύτηκαν κρέας βόειο και χοιρινό, τυρί φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο, ρύζι, ελαιόλαδο, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, αλάτι, κομπόστα ροδάκινου, ρεβίθια, τόνο κονσέρβα, μέλι, μαρμελάδα, ακτινίδια, μήλα, πορτοκάλια, μπανάνες και είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ.), όπως σαμπουάν, αρωματική χλωρίνη και κρεμοσάπουνο.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος δήλωσε: «Το πρόγραμμα διανομής προϊόντων σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ υποστηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες και προάγει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, διευκολύνοντας τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους. Είμαι ικανοποιημένος που οι δημότες μας εξυπηρετήθηκαν εύκολα και άμεσα χάρη στην καλή οργάνωση που υπήρξε».

Το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου ο Δήμος Ζαχάρως συμμετέχει ως εταίρος Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, και χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00