Αρχική » Δήμος Ηλιδας ωραίες εκδηλώσεις

Δήμος Ηλιδας ωραίες εκδηλώσεις

από Άκης Χουζούρης

Η Μοναδική Klaudia Delmer τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας σε μια εορταστική συναυλία για τα Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά

«ΧΑΙΡΕ»  ώρα:  20.00 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Μια εορταστική συναυλία, ύμνος στα Χριστούγεννα και στον ερχομό της καινούργιας χρονιάς.  

Klaudia Delmer-τραγούδι 

Γιώργος Δελλής-πιάνο, εκκλησιαστικό όργανο και loops

Θα ακουστούν κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο καθώς και τα πιο όμορφα Ave Maria (χαιρετισμοί προς την Παναγιά) που γράφτηκαν ποτέ όπως η AveMaria του Schubert, του Bach/Gounod, του Vavilov/ Caccini, αλλά και τα πιο σύγχρονα του Wojciech Kilarκαι Michal Lorenc. Πρόκειται για πολύ απαιτητικές συνθέσεις για μία φωνή και γιαυτό είναι σπάνιο να ακουστούν σε μία συναυλία συγκεντρωμένα. Εδώ θα αποδοθούν όλα από το μεγάλο φωνητικό εύρος και τις ερμηνευτικές ικανότητες της μοναδικής Klaudia Delmer.

Τέλος, δεν θα λείψουν και πρωτότυπα κομμάτια της ερμηνεύτριας από την καινούργια δισκογραφική της πρόταση σε στίχους της ιδίας, του Μίλτου Σαχτούρη και Πάνου Σταθόγιαννη και μουσική της ίδιας  και του Djamel Benyelles που σχετίζονται με αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η Klaudia Delmer θα συνοδεύεται από έναν εξαίρετο μουσικό, τον Γιώργο Δελλή, στο κλασσικό πιάνο, σε όργανο αλλά και με ηλεκτρονικό ήχο και loops. 

ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

« Ο Καραγκιόζη Μάγειρας »

18:00 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Η  Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ήλιδας σε συνεννόηση της προέδρου κ. Αλεξάνδρας Κοτσαύτη μετο Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών (Καραγκιοζοπαιχτών) ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο του προγράμματος « Ο Καραγκιόζης στην Ελλάδα » , θα πραγματοποιήσουν την παράσταση.

Η είσοδος για τους δημότες μας είναι ελεύθερη.

Η παράσταση θα δοθεί από τον συντοπίτη μας καραγκιοζοπαίχτη κ. Πλέσσα Χρήστο. 

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα δελτία εισόδου καθημερινά στην υποδοχή του Θεάτρου στον Πολυχώρο Πολιτισμού 

και στο τηλέφωνο 26220 24431 (ώρες 10,00-13,00 και 17,00-21,00).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00