Αρχική » Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ορκίστηκαν 14 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ορκίστηκαν 14 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

από Maria Petroutsa-Μονιμοποιήθηκαν μετά από πολλά χρόνια διαδοχικών ανανεούμενων συμβάσεων

Μια μακροχρόνια σχέση ανανεούμενης εργασίας ορισμένου χρόνου έλαβε τέλος για 14 εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με την ορκωμοσία τους ως μόνιμοι υπάλληλοι.

Η ορκωμοσία έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τους εργαζόμενους και ευχήθηκε να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και ευσυνειδησία:

«Είστε για πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης ευάλωτων συμπολιτών μας και πλέον βρίσκεστε σ’ ένα σταθερό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, που ελπίζω να σας διευκολύνει στην άσκηση των καθηκόντων σας», τόνισε ο κ. Γεωργιόπουλος ο οποίος υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή με παρεμβάσεις της προς τους αρμόδιους φορείς είχε στηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους για μονιμοποίηση, αφού κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Χαρακτήρισε καθοριστική τη συμβολή τους στη διαχείριση των κοινωνικών θεμάτων του Δήμου και τόνισε ότι η πολύτιμη εμπειρία τους και η άρτια γνώση της δουλειάς αποτελούν εγγυήσεις για επιτυχή αποτελέσματα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Αναστασόπουλος καλωσορίζοντας τους εργαζόμενους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και ζήτησε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ζήλο προς τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου. Ο Διευθυντής του Δήμου κ. Ανδρέας Γερασιμόπουλος τόνισε από την πλευρά του ότι η υπηρεσία θα είναι στη διάθεση των εργαζομένων για οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί. Τέλος, χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας & Ζαχάρως κ. Χρήστος Γαρύφαλλος ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την παροχή των υπηρεσιών τους και ο Σύλλογος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, ενώ προσέφερε και από μία ανθοδέσμη σε κάθε εργαζόμενο. Ακολούθησε η διαδικασία εγκατάστασης των εργαζομένων, παρουσία και του αναπληρωτή προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου κ. Πολύβιου Κολόκα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Αρβανίτης (Αναπληρωτής Δήμαρχος), Ρόη Αντωνοπούλου, Φώτης Κωσταριάς και Παναγιώτης Φλέσσας, καθώς και συγγενείς των εργαζομένων, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί τους τις όμορφες αυτές στιγμές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00