Αρχική » Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προχωρά η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και στο Ψάρι

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προχωρά η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και στο Ψάρι

από Maria Petroutsa

Στο Ψάρι Βάρδας βρέθηκε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας μαζί με την Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού Αλεξάνδρα Γιαννίτση προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης. 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης του έργου που προβλέπει την  βελτίωση της ύδρευσης με την αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικού δικτύου, καθώς και κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου με υδροσωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς. Παράλληλα θα εγκατασταθούν οι απαραίτητες συσκευές ελέγχου, ενώ θα γίνει 

Οι εργασίες εντάσσονται στο συνολικό μεγάλο έργο αντικατάστασης των παλιών δικτύων ύδρευσης σε πολλές κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που αποτελεί ρητή δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα και έχει ήδη ολοκληρωθεί σε πολλές Κοινότητες του Δήμου.

«Είναι υποχρέωσή μας η αντικατάσταση όλων των παλιών δικτύων ύδρευσης ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του 21ου αιώνα. Ήταν βασική μας προεκλογική δέσμευση και την τηρούμε απαρέγκλιτα», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00