Αρχική » Δήλωση Αυγερινοπούλου για την επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών

Δήλωση Αυγερινοπούλου για την επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών

από Άκης Χουζούρης

«Καλωσορίζουμε στο Νομό μας τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη. Η σημερινή του επίσκεψη στους χώρους του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Λεχαινών, συνοδεύτηκε από την ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση, την προκήρυξη μιας επιπλέον θέσης μόνιμου ιατρού για την αρτιότερη κάλυψη του Πολυδύναμου Ιατρείου. Η εν λόγω προκήρυξη ανταποκρίνεται στα αιτήματα που είχαμε θέσει, εκφράζοντας την επιθυμία και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο είναι ένα άρτια εξοπλισμένο κέντρο που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία, όπως γυναικολογικές και παιδιατρικές υπηρεσίες, ενώ διαθέτει ακτινολογικό εργαστήριο, οδοντιατρείο, μικροβιολογικό εργαστήριο και χειρουργική αίθουσα για μικροπαρεμβάσεις. Η στελέχωσή του με ένα ακόμη ιατρό θα ενισχύσει, ακόμη, περαιτέρω τις δυνατότητες του Πολυδύναμου Ιατρείου Λεχαινών και θα καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής, λόγω και του μεγάλου αριθμού εργατών γης, αλλά και των ξενοδοχειακών μονάδων.

Είναι ένα σημαντικό Ιατρείο για την τοπική κοινωνία, για το οποίο λαμβάνουμε όλες τις δυνατές ενέργειες και δράσεις, έτσι ώστε να στηριχθεί πλήρως. Η Κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στο πολίτη και κάνει πράξη, το πρώτα απ’ όλα υγεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00