Αρχική » Γιάννης Λέντζας: «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά»

Γιάννης Λέντζας: «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά»

από Άκης Χουζούρης

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής, παραβρέθηκαν σε τελετές Αγιασμού Σχολείων σε όλο το εύρος του Δήμου, για να ευχηθούν καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους εργαζόμενους στα σχολεία.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στα Δημοτικά Σχολεία Βάρδας, Μανολάδας και Ανδραβίδας και στα Λύκεια Βάρδας, Ανδραβίδας και Λεχαινών. 

Στους χαιρετισμούς που απηύθυνε ο Γιάννης Λέντζας ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η ημέρα των Αγιασμών στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ήταν ιδιαίτερη για δύο σχολικές μονάδες, για το νέο Λύκειο Λεχαινών, καθώς και για το Δημοτικό Σχολείο Μανολάδας.

Το νέο Λύκειο Λεχαινών άνοιξε σήμερα τις πύλες του για πρώτη φορά. Ένα αληθινό στολίδι για τα Λεχαινά, ένα υπερσύχρονο κτίριο που παρέχει ασφάλεια, άνεση και τις κατάλληλες συνθήκες σε μαθητές και καθηγητές για ποιοτική εκπαιδευτική διαδικασία. Όπως τόνισε και η Διευθύντρια του νέο Λυκείου Λεχαινών, κα Σπυροπούλου, το κτίριο αυτό ήταν αίτημα μισού αιώνα και πλέον είναι πραγματικότητα! Από την πλευρά του ο Δήμαρχος χαρακτήρισε το νέο Λύκειο Λεχαινών ως ένα στολίδι για τα Λεχαινά και την παιδεία στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Το Δημοτικό Σχολείο Μανολάδας είναι ουσιαστικό ένα καινούργιο κτίριο, καθώς πραγματοποιήθηκαν επισκευές και συντήρηση που κυριολεκτικά το μεταμόρφωσαν σε ένα πανέμορφη σχολική μονάδα που πλέον κοσμεί τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Φωτογραφίες από τις τελετές αγιασμού:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00