Αρχική » Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 77 Χρόνια Ιστορίας και Δόξας!

Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 77 Χρόνια Ιστορίας και Δόξας!

από Maria Petroutsa


Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ συμπληρώνει τα 77 χρόνια από την ίδρυσή του. Στις 5 Ιουνίου 1947, ο Αστέρας έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και από τότε συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με ένδοξες στιγμές και αξιόλογες επιτυχίες.


Η ομάδα μας έχει δώσει στον ελληνικό αθλητισμό ιστορικούς παίκτες που τίμησαν την φανέλα του Αστέρα, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους μας. Η αφοσίωση και το πάθος των παικτών μας, παλιών και νέων, αποτέλεσαν και αποτελούν τη βάση για τις επιτυχίες και την διαρκή παρουσία μας στον ποδοσφαιρικό χώρο.
Ο επικεφαλής του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ, Ανδρέας Παπαδάκος, ο Πρόεδρος, Κώστας Παπαδάκος, και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζουν την περηφάνια τους για όσα έχει επιτύχει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμεύονται να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα, ώστε ο ΑΣΤΕΡΑΣ να συνεχίσει να γράφει ιστορία για πολλά ακόμα χρόνια, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου.


Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και την αγάπη σας. Μαζί, συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε ένα λαμπρό μέλλον για τον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ μας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00