Αρχική » Ακόμα πιο «έξυπνο», ακόμα πιο «πράσινο» το λιμάνι της Κυλλήνης

Ακόμα πιο «έξυπνο», ακόμα πιο «πράσινο» το λιμάνι της Κυλλήνης

από Maria Petroutsa

Τοποθετήθηκαν πυλώνες φωτισμού τεχνολογίας LEDΣε ένα «έξυπνο» και «πράσινο» λιμάνι συνεχίζει να μετατρέπεται ο λιμένας Κυλλήνης. Η ενεργειακή του αναβάθμιση συνεχίζεται, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων των τριών πυλώνων φωτισμού του κεντρικού λιμένα με νέας τεχνολογίας LED.
Η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων έγινε με σκοπό την επίτευξη αφενός οικονομίας στην καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια και αφετέρου τον καλύτερο και ασφαλέστερο φωτισμό. Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν οι συνδέσεις των νέων φωτιστικών, ενώ έγινε και συντήρηση, επισκευή και επαναρύθμιση τόσο του κυτίου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (πίλαρ) των πυλώνων όσο και των εσωτερικών ηλεκτρικών πινάκων.
Το έργο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Γιάννης Βαρβαρέσος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεωργία Κακαλέτρη, ο Γ.Γ. του Δήμου Κώστας Βαρβαρέσος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυλλήνης Γιώργος Βόσσος, μαζί με τον ανάδοχο του έργου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00