Αρχική » Αθλητική ημερίδα στις 30 Μαρτίου 2024 στην Ολυμπία

Αθλητική ημερίδα στις 30 Μαρτίου 2024 στην Ολυμπία

από Maria Petroutsa

Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος,

Υπεραποστάσεις – Ορεινό Τρέξιμο – Αθλητικοί Τραυματισμοί

*Από τους «Olympia Runners», υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

  «Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος, Υπεραποστάσεις – Ορεινό Τρέξιμο – Αθλητικοί Τραυματισμοί» είναι το θέμα της αθλητικής ημερίδας, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Olympia Runners», με προσκεκλημένους, δυο διακεκριμένους σε διεθνές επίπεδο υπερμαραθωνοδρόμους, τον Κωνσταντίνο (Dean) Καρνάζη και την Γεωργία (Jo) Μαντά.

   Η ημερίδα, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024,  στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης. Αποτελεί δε, παράλληλη εκδήλωση του αθλητικού δρομικού διημέρου (30-31 Μαρτίου) για την Ηλεία, οπότε και θα διεξαχθούν ο Ημιμαραθώνιος Ολυμπίας και οι παράλληλοι αγώνες των 12,8 χλμ (Αρχ. Ήλιδα-Αμαλιάδα), Αυθεντικός Δόλιχος Δρόμος 4,2 χλμ (Αρχ. Ολυμπία) καθώς και οι παιδικοί αγώνες 1,0 – 1,5 και 2,0 χλμ.

Ομιλητές

   Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, οι οποίοι θα αναλύσουν τα θέματα της ημερίδας, θα είναι ο παγκοσμίου φήμης Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος, συγγραφέας και Πρέσβης Ελληνικού Τουρισμού Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης και η Ηλεία σε καταγωγή  υπερμαθαρωνοδρόμος και κάτοχος ρεκόρ Ελληνίδας στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Γεωργία (Jo) Μαντά. Τις ομιλίες τους, θα αναπτύξουν επίσης οδρομέας ορεινού τρεξίματος και διοργανωτής του «Divris Hard Trail Race» Ανδρέας Μικελόπουλος και ηΦυσικοθεραπεύτρια Μαρία Γραμματικοπούλου.

   Την εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις αθλητών με συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νάνσυ Σπυροπούλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00