Αρχική » Έφυγε ο Σπύρος Μπεράτης

Έφυγε ο Σπύρος Μπεράτης

από Άκης Χουζούρης

Έφυγε από κοντά μας ο Σπύρος Μπεράτης, ένας άνθρωπος που στόλιζε την περιοχή μας με τα οράματά του και τα έργα του. Πολλοί φίλοι έγραψαν από καρδιάς στο facebook για το φεγιό του φίλου Σπύρου.

Η Νίκη Κοκαλιάρη έγραψε:

“Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός άνθρωπος ο Σπύρος Μπεράτης … ο οραματιστής , ο πρωτοπόρος , ο δημιουργικός , ο λάτρης της Αμαλιάδας , ο οικογενειάρχης , ο άνθρωπος φύσει ανήσυχο και ζωηρό πνεύμα … Αισθάνομαι πολύ τυχερή που στο ξεκίνημα μου στην αυτοδιοίκηση είχα δίπλα μου τον Πρ Δήμαρχο Σπύρο Μπεράτη και στη συνέχεια ακόμη πιο τυχερή που ο αμοιβαίος σεβασμός και η ταύτιση απόψεων αλλά και η αγάπη για την πόλη δημιούργησαν δεσμούς φιλίας … Η παρέα και συζήτηση μαζί του για θέματα του Δημου και της πόλης μόνο γνώση μπορούσε να σου δώσει ….Ο Σπύρος Μπεράτης έφυγε αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του , στους φίλους του …. στον Ραδιοφωνικό σταθμό Αμαλιάδας …Καλό ταξίδι Σπύρο…”

Ο Θανάσης Φουντάς έγραψε

Έφυγε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Σπύρος Μπεράτης, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του αλλά και στο Δήμο μας. Ο Σπύρος Μπεράτης με τις πρωτοπόρες ιδέες του έκανε σπουδαίο έργο και αποτελεί πρότυπο για όλους τους νέους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στους ενεργούς πολίτες. Καλό ταξίδι κ. Σπύρο…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00