Αρχική » Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Πλέσια – Ευσταθοπούλου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ήλιδας

Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Πλέσια – Ευσταθοπούλου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Πλέσια – Ευσταθοπούλου, η οποία έλκει την καταγωγή της από το Νομό Ηλείας, υποδέχθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παρουσία μελών της δημοτικής αρχής.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε ενδελεχώς την κυρία Πλέσια – Ευσταθοπούλου για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας, όπως αυτό της κατάργησης του  Πρωτοδικείου, των ελλιπέστατων υποδομών, της απώλειας των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα η περιοχή καθημερινά να βιώνει την απαξίωση.

Στην συζήτηση έγινε ειδική αναφορά στον τομέα των υποδομών, αφού η κυρία Πλέσια – Ευσταθοπούλου είναι στο επάγγελμα Μηχανικός Περιβάλλοντος και Πολιτικός Μηχανικός, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Η κυρία Πλέσια αφού άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση του Δημάρχου τόνισε την αδήριτη ανάγκη επίλυσης, το ταχύτερο δυνατόν, όλων των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή και παρουσιάζονται το σύνολο των ΟΤΑ της χώρας, τα οποία στερούν βασικά αναπτυξιακά εργαλεία, με αποτέλεσμα η Ηλεία και πολλές περιοχές της χώρας να έχουν μετατραπεί σε απλούς θεατές των εξελίξεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00