Αρχική σελίδα ΕιδήσειςΗλειακά Νέα Άνοιξε τις πύλες του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας το μεγάλο φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024 – Πανελλαδική διάσταση λαμβάνει ο θεσμός

Άνοιξε τις πύλες του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας το μεγάλο φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024 – Πανελλαδική διάσταση λαμβάνει ο θεσμός

από Maria Petroutsa

Το μεγάλο Φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ήρθε για ακόμα μία χρονιά και συγκεκριμένα για την 6η του διοργάνωση στην πόλη της Αμαλιάδας, σε ένα μοναδικό τριήμερο που ξεκίνησε στους πανέμορφους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής.

Στο πλαίσιο της προώθησης του μεγάλου Φεστιβάλ και της πανελλαδικής διάστασης που λαμβάνει τη φετινή χρονιά, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος από κοινού με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργο Κράλλη, παραχώρησαν συνεντεύξεις σε πρωινές εκπομπές τριών τηλεοπτικών μέσων πανελλαδικής εμβέλειας, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας που έχουν μετατραπεί σε ένα μεγάλο εκθεσιακό κέντρο.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ήλιδας μίλησε για το Φεστιβάλ αλλά και τις ομορφιές του Δήμου μας, στις εκπομπές «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, «Πρωινό MEGA» και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε ότι, το ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ έρχεται το 2024 ανανεωμένο και με μεγάλες καινοτομίες, με βασικό του στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, πάντα με την υποστήριξη τοπικών και περιφερειακών φορέων και επιχειρήσεων.

Το φετινό Φεστιβάλ έχει και σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν ως στόχο να φέρουν κοντά στην τοπική κοινωνία και οικονομία, ανθρώπους και προϊόντα που παρουσιάζουν την παράδοση και την ιστορία του τόπου τους, στοχεύοντας στη σύγχρονη φυσιογνωμία του.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι στο πρόγραμμά περιλαμβάνεται τόσο η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας» όπου παραγωγοί παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, όσο και η «Euro Agro Expo» στην οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00