Αρχική » Άκρως επιτυχημένος ο καρναβαλικός διαγωνισμός Τυρόπιτας και Γαλατόπιτας που διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας

Άκρως επιτυχημένος ο καρναβαλικός διαγωνισμός Τυρόπιτας και Γαλατόπιτας που διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Στην επαναφορά της αποκριάτικης εκδήλωσης με τον καρναβαλικό διαγωνισμό Τυρόπιτας και Γαλατόπιτας στην πλατεία Καλίτσα έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, προχώρησε ο Δήμος Ήλιδας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε την προτελευταία στροφή στις φετινές άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις του «Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024», με τις συμμετοχές συλλόγων και ιδιωτών να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και το κοινό να αγκαλιάζει το διαγωνισμό.

Περισσότεροι από 30 ήταν οι συμμετέχοντες, με τα τέσσερα έπαθλα -δύο σε κάθε κατηγορία- να μονοπωλούν τόσο στην τυρόπιτα όσο και στην γαλατόπιτα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Γερακίου και Κάμπου.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τέσσερα πρόσωπα, διακεκριμένους σεφ και επιχειρηματίες με πλούσια διαδρομή, ενώ τα δώρα που δόθηκαν στους νικητές αποτέλεσαν ευγενική χορηγία καταστημάτων της Αμαλιάδας.

Η πλατεία Καλίτσα κατακλύστηκε από πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν στο τέλος τόσο τις αλμυρές όσο και τις γλυκιές παρασκευές, σε πολλές παραλλαγές και ιδέες, μετατρέποντας την εκδήλωση σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Στην πλατεία Καλίτσα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ήλιδας, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες για την μεγάλη συμμετοχή του στον Καρναβαλικό Διαγωνισμό, αλλά και στο σύνολο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από τις 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00